(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
K-Citymarket Lielahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Haemme asiakkaallemme Lielahden K-Citymarketille rivakkaotteista ja iloisella asenteella varustettua ASIAKASPALVELIJAA palvelutiskille määräaikaiseen ja osa-aikaiseen n. 20h/vko työsuhteeseen. Työssä on mahdollisuus vakinaistumiseen asiakasyrityksemme kirjoille. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.

Edellytämme hakijoilta:
- Hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Reipasta asennetta
- Suomen kielen osaamista

Eduksi katsotaan:
- Aiempi kokemus liha-/kalapalvelutiskiltä

Tervetuloa rakentamaan kanssamme nykyaikaista täyden palvelun ruokakauppaa. Tarjoamme mukavan ja nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä alalla. Työhön kuuluu asiakaspalvelutehtävät valmisruoka-, liha- ja kalapalvelutiskeillä.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952