(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Barona Customer Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Haemme asiakasyrityksellemme asiakaspalvelua, myyntiä, ongelmanratkaisua ja haasteita rakastavia iloisia tyyppejä Helsinkiin töihin vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työssä vastaat kuluttaja-asiakkaiden soittoihin ja hoidat erilaisia ongelmatilanteita, sekä pyrit kartoittamaan asiakkaan tilauskannan tilanteen kokonaisvaltaisesti kuntoon. Tehtävässä pärjää hyvin rohkea ja haasteista nauttiva henkilö, joka saa energiaa asiakastyöstä. Parasta tässä työssä ovat ihmiset, niin sinulle soittavat asiakkaat kuin työkaverit! Työ ei sisällä ulossoittoa eikä ole puhelinmyyntiä, mutta sinulta täytyy kuitenkin löytyä rohkeutta tarjota asiakkaalle hänelle parasta mahdollista ratkaisua sellaisen huomatessasi, joten mikäli etsit puhdasta asiakaspalvelutyötä ei tämä tehtävä välttämättä kohtaa toiveitasi. Mutta mikäli motivoidut tavoitteista ja nautit muuttuvista tilanteista niin suosittelemme lukemaan pidemmälle!

Työssä käytät paljon erilaisia järjestelmiä, joten omaathan hyvän peruspohjan tietotekniikan käytöstä. Työhön annetaan pitkä ja kattava perehdytys ja sinua tuetaan ja autetaan kehittymään asiakas- ja myyntityön ammattilaiseksi. Työstä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa, mutta pääset myös kasvattamaan ansioitasi mitä paremmin saat asiakkaasi tyytyväisiksi.

Työvuorojen pääpaino on klo 8 - 18 välillä, mutta työhön kuuluu myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Työt alkavat touko - kesäkuun aikana, joten mikäli kiinnostuit niin käy jättämässä hakemuksesi heti! Hakijoita käydään läpi jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tässä paikassa taustallasi ei ole väliä, sillä työn voi opettaa, mutta asiakaslähtöistä ja innostunutta asennetta ei!

Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.