(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Suomen AM-Markkinointi Oy eli tutummin Tapetit.fi on perheyritys jo lähes 30 vuoden ajan. Toimimme edelläkävijänä tapettien maahantuonnissa ja tapettien ohella tuotevalikoimaamme kuuluvat Pride liisterit ja liimat, WallArt 3D-paneelit sekä ammattilaisille suunnatut Tapofix-tapetointilaitteet. Asiakkainamme toimivat sisustusliikkeet ja rautakaupat kautta maan.

Etsimme RAUTAISTA ASIAKASPALVELIJAA Suomen AM-Markkinointi Oy:lle.

Työssäsi tulet toimimaan Tapetit.fi asiakaspalvelussa.
Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. tuotetaulukoiden tekoa, asiakaspalvelua niin puhelimitse kuin sähköisesti sekä tilauksien vastaanotto puhelimitse, tilausten ja reklamaatioiden käsittelyä sekä osto- ja myyntitiimin tukeminen.

Työtunteja on 30-37,5h/ viikossa.

Toivomme Sinulta hyviä it-taitoja, suomen sekä englannin kielen taitoa.. Käytössämme on Visma Nova- ohjelma ja käytät myös Microsoft Exceliä.

Etsimme tiimimme henkilöä joka on asiakaspalveluhenkinen, nopea oppimaan ja on innokas tekemään duunia jota mekin rakastamme! Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen. Plussana katsotaan aikaisempi sisustus-/ rautakauppakokemus.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja energisen tiimin ympärillesi, mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi erilaisissa työtehtävissä ja näköalapaikan tapettien maahantuontiyritykseen.

Työ on määräaikainen syyskuun loppuun asti ja jatkuu tästä eteenpäin, mikäli suoriudut tehtävästä hyvin.

Palkkaus: Kaupan alan tes

Kysymykset koskien rekrytointia: Go On Pori, Minttu Porri 044 9802042 ark.9-15 välillä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä paikka täytetään heti.