(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haemme nyt sinua, energisellä ja erittäin palvelualttiilla asenteella varustettu ammattitaitoinen ASIAKASPALVELIJA pääkonttoritasoiseen kansainväliseen rahoitusalan asiakkuuteemme Vallilaan.


Olet palvelumme sielu ja luot omalla persoonallasi sekä sosiaalisella pelisilmälläsi asiakkaalle unohtumattomia kokemuksia kerta toisensa jälkeen. Työssäsi huolehdit vieraista sekä työntekijöistä ensiluokkaisella palvelulla, ja vuorovaikutteisella toiminnallasi tuotat kokemusta, joka saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja tärkeäksi. Vastaat työssäsi myös taloon liittyvistä ohjeistuksista, kokous-ja tilavarauksista, sekä autat tiimiäsi erilaisissa toimitilapalvelun työtehtävissä. Vastuullasi on myös Back Office- ja toimistotarvikepalvelun tehtäviä sekä tilojen yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Toimit myös luontevasti osana palvelutiimiä johon kuuluu Floor host- ja Service Centren palvelut, tiimipelaajana osaat luoda huippuluokkaisia palvelukokemuksia yhdessä tiimisi kanssa.


Sinulla on positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenne, ja omaksut nopeasti uusia asioita ja aito, ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Oman työn ja toimintatapojen kehittäminen arjessa näkyy myös vahvasti työpanoksessasi. Työotteeltasi olet reipas ja avulias. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja opit nopeasti myös uudet järjestelmät. Työssä menestyäksesi tarvitset vähintään opintotasoisen koulutuksen asiakaspalvelualalta (esimerkiksi vastaanottovirkailija/hotellivirkailija) ja työkokemus erittäin vaativista asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävistä kansainvälisessä ympäristössä katsotaan eduksi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö.


Tarjoamme ison organisaatiomme tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS-urallasi eteenpäin.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.2.2019. Tule mukaan osaksi menestyksekästä tiimiämme, meillä sinä olet parhaista paras!


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -