(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Poolia Suomi Oy / OPR-Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

OPR-Finance Oy

OPR-Finance Oy on vakavarainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kuluttajille monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja. Vuodesta 2005 lähtien olemme toteuttaneet jo yli miljoona erilaista rahoitusratkaisua 500.000 suomalaiselle asiakkaallemme. Toimintamme ja palvelumme kivijalkana ovat vastuullisuus, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys. Toimistomme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Amsterdamissa ja Prahassa. Konsernimme antolainaus vuonna 2017 oli yli 200 miljoonaa euroa. Keskeisimpiä tuotteitamme ovat mm. Everyday.fi, Ostosraha.fi ja Yritysluotto.fi.

Esittely

Asiakkaamme OPR-Financen toiminnan laajentuessa etsimme heidän lainakäsittely- ja asiakaspalvelutiimiin

ASIAKASPALVELIJAA

vakituiseen työtehtävään Helsingin Sörnäisiin.

Työtehtävät

Toimenkuva sisältää monipuolisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. lainahakemusten käsittelyä, lainojen maksatusta sekä maksunvalvontaa. Työtä tehdään erilaisissa työvuoroissa arkisin ja viikonloppuisin vuoden jokaisena päivänä.

Edellytykset

Toivomme sinulta:
- hyviä tiimityötaitoja
- kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä tarkasti ja nopeasti
- aiempaa kokemusta ja luontaista kiinnostusta asiakaspalvelutehtäviin
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä
- valmiutta työskennellä aamu-, päivä- ja iltavuoroissa

Edut

OPR-Financella pääset osaksi kannustamisen, kehittämisen ja kiittämisen kulttuuria. Saat mukavan työyhteisön tuen, ajanmukaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen. OPR-Finance panostaa vahvasti henkilöstönsä hyvinvointiin ja he rakentavat yhdessä OPR-Financesta parasta työpaikkaa.

Lisätiedot

Tapaat meidät myös #contactforum messuilla 24.1.2019 @ Helsingin Messukeskus!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste