(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Etsimme nyt innokkaita asiakaspalvelijoita asiakkaamme vaihteleviin projekteihin contact centeriin Tampereelle.

Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa asiakaspalvelua, puheluiden vastaanottamista sekä raportointia, tietojen järjestelmällistä talletusta tietokantaan. Kaikissa projekteissa asikaspalvelijalta odotetaan myös myynnillisyyttä lisämyynnin muodossa.

Ihannehakijamme on asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä kiinnostunut tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan asiakaspalvelutilanteessa. Olet positiivinen, itseohjautuva ja kykenet palvelemaan asiakasta sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen on etu, mutta ei välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä, perehdytyksen työtehtävään sekä työterveyshuollon. Apunasi on aina kannustava työyhteisö, sekä ammattitaitoinen esimies. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 040 689 3200.