(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
Businesslike Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Puhutko suomen lisäksi sujuvasti englantia ja ruotsia? Jos nautit asiakaspalvelusta ja tykkäät tehdä töitä puhelimitse on tässä tarjolla todella antoisa kesätyö ASIAKASPALVELIJAna asiakkaamme asiakaspalvelussa!

Työ sisältää monipuolisia asiakaspalvelu-, selvittely- ja ongelmanratkaisutehtäviä pankkien korttiasioihin liittyen. Työtä tehdään pääasiassa puhelimitse. Asiakkaamme toimistotilat ovat modernit ja valoisat ja sijaitsevat Pitäjänmäessä.

Työ vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteista sekä reipasta työskentelyotetta. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus puhelimitse tehtävästä asiakaspalvelutyöstä.

Työtä voi tehdä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti eri työvuoroissa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat elokuun lopulle.

Asiakkaamme on kasvava yritys, jossa pääset osaksi innokasta ja energistä tiimiä. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi ja esimiehen tuen.

Jos haluat käyttää kesätöissä sujuvaa kielitaitoasi, tartu tilaisuuteen! Lähetä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

Rekrytointia hoitaa Businessliken konsultti Eini Suominen (09) 682 90804