(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018 

Haemme nyt reipasta ASIAKASPALVELIJAA  kohteeseemme Helsinkiin.

Asiakaspalvelijan tehtävässä huolehdit matkalaskujen käsittelystä, aula- ja puhelinpalvelusta sekä postin käsittelystä. Työtä tehdään arkisin klo 8–17 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (tradenomi tai merkonomi) ja vähintään kolmen vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään hyviä IT- taitoja, ripeyttä sekä suomen-, ruotsin- ja englannin kielen taitoa. Erityisesti kirjallinen englanti tulisi olla hyvä, sillä toimistokieli on pääasiassa englanti ja palaverit hoidetaan myös englannin kiellellä. 

Tueksesi saat loistavat työkaverit, jotka auttavat aina tarvittaessa - ilon kautta tekeminen korostuu tiimissämme! Tarjoamme ison organisaatiomme tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS-urallasi eteenpäin.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 25.3.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 


– ISS on savuton työpaikka –