(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija verkkokauppaan
Keskisen Kello Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018
Keskisen Kello Oy
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Tuuriin vakituista työntekijää hoitamaan verkkokaupan asiakaspalvelua. Keskisen Kellolla on Suomen suurin kelloverkkokauppa ja työntekijää kaivataan kiireellisesti hoitamaan siihen liittyvää monipuolista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelu tapahtuu niin puhelimitse, sähköpostilla kuin chatin välityksellä. Työ sisältää myös mahdollisesti muita verkkokaupan ylläpitoon liittyviä töitä sekä Suomi-Ruotsi käännösten tekoa esim. tuotekuvauksista.
Odotamme sinulta
Sinun tulee olla sosiaalinen ja positiivinen asiakaspalvelija joka pystyy toimimaan paineenkin alla. Työ tapahtuu pitkälti tietokoneella, joten hyvät atk-taidot ovat tärkeät tässä työssä. Ruotsinkielesi tulee myös tarpeeksi vankalla pohjalla, jotta voit palvella asiakkaita ruotsiksi niin puhelimen kuin sähköpostinkin välityksellä.
Koulutus ja työkokemus
Kokemus asiakaspalvelusta katsotaan hyväksi. Ruotsinkielentaito välttämätöntä.
Muut tiedot
Palkkaus on Kaupanalan TESSin mukainen. Työ on kuukausipalkkainen ja töitä on 37,5h viikossa. Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi Etsi muita avoimia työpaikkoja: Asiakaspalvelija verkkokauppaan tai soita 040 3075244, jos sinulla on meillä hakemus valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Milla Kuusisto, milla.kuusisto@vmp.fi, 0403075220
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.08.2018 mennessä.