Asiakaspalvelija, Veikon kone
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka tulee helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Onko sinulla kokemusta asiakaspalvelusta, verkkokaupan hoitamisesta ja reklamaatioiden käsittelystä?

Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta ASIAKASPALVELIJAA Helsingin toimipisteeseen asiakaspalvelun ja verkkokaupan pariin neuvomaan asiakkaita kodinelektroniikkatuotteisiin liittyen!

Veikon Koneella toiminta perustuu aina laatuun, kotimaisuuteen sekä vankkaan ammattitaitoon.

Työtehtävän kuvaus

Palveluneuvojana vastaat pääasiassa verkkokaupan asiakaspalvelutehtävistä kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Työtehtävät liittyvät mm. tuotenoutoon, tuotekyselyihin, toimitusaikojen tiedusteluun ja reklamaatioihin. Tavoitteenasi on etsiä asiakkaalle tilanteeseen sopivat ratkaisut ja tuottaa heille ensiluokkaisia asiakaspalvelukokemuksia.

Hakijan profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkistä asennetta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Olet sosiaalinen tiimipelaaja ja uskallat tehdä tarvittaessa nopeitakin ratkaisuja asiakkaiden ongelmien selvittämiseksi. Tulet käyttämään työssäsi useita tietoteknisiä järjestelmiä, joten odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä ja hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja. Puhut sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on ammattitaitoa ja kiinnostusta kodin- ja viihde-elektroniikkaa kohtaan.

Tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on 37,5h/vko ja vuorot sijoittuvat arkipäiville klo 8-20 välille yhdessä sopien. Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työympäristön, tiimikaverit sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi mielenkiintoisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä numerosta 040 689 5300. Hausta vastaa HR-koordinaattori Julia Tähtinen.

Lähetä hakemuksesi meille pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot