(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija vastaanottoon Leville!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Haaveiletko sesonkitöistä Lapissa? Tule mukaan, täällä met olemma: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Talvella heitetään sukset jalkaan tai painutaan pulkkamäkeen. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Toiset pistäytyvät tänne pariksi kuukaudeksi, hulluimmat palaavat takaisin talvi toisensa jälkeen. Haluatko mukhaan?

Etsimme talvikaudelle 2018-2019 Leville työtä pelkäämätöntä, reipasta asiakaspalvelijaa vastaanottoon! Työt voisivat alkaa jo syksyllä sopimuksen mukaan, syksyllä osa-aikaisena ja joulu-huhtikuun täysipäiväisenä. Työkuvasi on erittäin monipuolinen, työtehtäviisi kuuluu mm. erilaisten asiakkaiden auttaminen/neuvonta, ryhmien check-in, organisointi, sähköpostin hoitaminen sekä muut vastaanoton päivittäiset askareet. Päivät ovat hektisiä ja vaihtelevia, välillä ollaan kiinni vastaanotossa ja tarvittaessa käydään siivoamassa mökkiä.

Työ on ympärivuorokautista, sillä vastaanotto on 24/7 auki. Työtä voi siis olla aamuisin, iltaisin ja öisin ja työt painottuvat viikonlopuille. Toivomme siis joustavaa otetta työntekoon! Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, tärkeämpää on asenteesi ja se, että olet valmis oppimaan paljon uutta!

Vaadimme kuitenkin:

-sujuvaa suomen ja englannin kielentaitoa (puhuttu ja kirjallinen)

-erittäin hyvää paineensietokykyä

-positiivisen asenteen ja hyvän asiakaspalvelun vaikeimmissakin tilanteissa

Eduksi luemme:

-oman auton

-paikallistuntemuksen

-muun kielitaidon: saksa, ranska, espanja tai/ja japani

-kokemuksen vastaanotosta, erityisesti ryhmien check-in käytännön tuntemisen

-Sportum varausjärjestelmän tuntemisen

Asuntomahdollisuus löytyy. Oma auto eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, syksyllä osa-aikaisena ja joulu-huhtikuun täysipäiväisenä.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä Rovaniemen toimistoomme: Opteam Lappi, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi.

Jos olet jo vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä meille heti CV:si, palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystietoineen järjestelmämme kautta (emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse). Kerro myös, miksi olisit loistava lisä tunturiin.