Asiakaspalvelija - Vantaa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtajia alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Laaja tuotevalikoimamme sisältää automaattiovet, teollisuusovet, pikaovet, suurten oviaukkojen ovet ja kuormausjärjestelmät kaikkien automaattista sisäänkäyntiratkaisua kaipaavien rakennusten etu-, taka- ja sisäpuolelle varmistamaan helppo ja turvallinen sisäänkäynti. Lue meistä lisää: www.assaabloyentrance.fi

Etsimme yhdessä asiakasyrityksemme ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy:n kanssa Asiakaspalvelijaa vuoden loppuun asti kestävään, määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla. Tehtävä alkaa toukokuun aikana.

Tehtävän kuvaus


Tässä tehtävässä otat haltuusi mielenkiintoisen roolin teknisen asiakaspalvelun parissa. Päivittäisessä työssäsi tulet vastamaan asiakkaiden yhteydenottoihin niin sähköpostin, kuin puhelimen välityksellä. Vastaanotat saadut tilaukset ja kirjaat ne ylös järjestelmään. Tarvittaessa avusta myös kiinteistöjärjestelmän ylläpidon kanssa. Työaikasi sijoittuu arkisin 7 -  16 välille. Tehtävässä työskennellään pääosin suomen kielellä, mutta edellytämme valmiutta myös englanniksi työskentelyyn. tiimissäsi työskentelee yhteensä kolme henkilöä.

Toivomme sinulta

pitkäjänteisyyttä ja halua saattaa asioita valmiiksi
ongelmanratkaisukykyä
aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
reipasta asennetta työntekoon

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työhösi kattavan perehdytyksen, jonka avulla varmistamme onnistumisesi tässä tehtävässä. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin, joka mahdollistaa kehittymisen asiakaspalvelijana. Pääset työskentelemään osaksi kansainvälistä ja arvostettua brändiä, moderneihin tiloihin Vantaan Vehkalaan.

Työsuhde solmitaan määräaikaisena henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta. Työsuhde on kokoaikainen ja sinulla on säännöllinen työaika. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan toukokuun aikana. Työsuhteen arvioitu kesto on vuoden 2021 loppuun saakka. Tehtävässä on jatkon mahdollisuus.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Arttu Töyry, puh. +358 50 527 0018 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot