(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija valvomoon, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019
Q-Park Finland Oy on yksi Euroopan suurimmista pysäköintialan yrityksistä. Q-Park merkitsee laatua pysäköintipalveluissa; pysäköintitilamme ovat hyvin valaistuja, puhtaita ja turvallisia. Sen lisäksi ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme on asiakkaidemme käytettävissä niin pysäköintilaitoksissa kuin asiakaspalvelussakin. Asiakastyytyväisyys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Erinomainen asiakastyytyväisyys muodostuu meillä mm. lämminhenkisestä asenteesta, vastuun kantamisesta, laadun vaalimisesta sekä viimeisimmän teknologian hyödyntämisestä.
 
Etsimme Helsingin valvomoihin vakituiseen työsuhteeseen aurinkoista
 
ASIAKASPALVELIJAA
 
huolehtimaan pysäköintihallien sujuvasta toiminnasta.
 
Tehtäviisi kuuluu pysäköintihallien asiakkaiden aktiivinen palvelu ja neuvominen valvomoista käsin eri laitteiden välityksellä, tilanneraportointi ja yhteistyö teknisen tuen ja hallityöntekijöiden kanssa. Työtä tehdään arkipäivisin kolmessa vuorossa klo 7-20 välillä - työajat tulevat tulevaisuudessa laajenemaan.
 
Edellytämme sinulta supervahvaa asiakaspalveluasennetta: Vilpitöntä halua auttaa ja neuvoa sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tilannetta ja reaktioita. Osaat reagoida muuttuviin tilanteisiin joustavasti hermostumatta sekä kommunikoida rauhallisesti ja vakuuttavasti. Eduksesi katsomme myös kohtalaisen IT-osaamisen, jotta omaksut useat käytössämme olevat järjestelmät.
 
Odotamme sinulta myös aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, positiivista asennetta uusien haasteiden edessä ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi. Viihdyt aidosti ihmisläheisessä ja hektisessä työssä ja haluat sitoutua työtaitojesi kehittämiseen kasvavan yrityksen suojissa.
 
Tarjoamme sinulle pitkän ja kattavan perehdytyksen joka osa-alueella, kilpailukykyiset edut ja mahdollisuudet kasvattaa vastuutasi osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.
 
Kiinnostuitko? Toteutamme tämän rekrytoinnin yhteistyössä Manpowerin kanssa, joten voit hakea tähän tehtävään osoitteessa www.manpower.fi täyttämällä hakemuksen ja rekisteröimällä cv:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.