(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, vakituinen
Turun Vapaavarasto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Turun Vapaavarasto tarjoaa varastointi- ja tavarankäsittelypalveluja lukuisilla aloilla toimiville yrityksille ja maahantuojille - aina pienistä tuonti- ja vientiasiakkaista suuriin logistisiin ulkoistuprojekteihin. Yritys työllistää 16 varastoinnin ammattilaista ja on ollut vuodesta 2018 osa Turun Satama Oy:n konsernia.

Hei laadukkaan asiakaspalvelun tuottamisesta kiinnostunut hakija! Tarjoamme vakituisen työmahdollisuuden Turun Vapaavarastolta Turun sataman kupeesta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviisi sisältyy esimerkiksi:
- tilausten ja toimitusten käsittely
- asiakkaiden opastaminen
- tiivis yhteydenpito asiakkaisiin
- kotivisujen ja sosiaalisen median päivittäminen, sekä muita näkyvyys- ja markkinointiprojekteja

Toivomme hakijoilta reipasta ja ratkaisukeskeistä otetta asiakaspalveluun, tarkkaa työskentelytyyliä, sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme aiempaa kokemusta erilaisten tietojärjestelmien käytöstä ja eduksi katsomme aiemman kokemuksen huolinta- ja logistiikka-alan työtehtävistä.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Aloitamme haastattelut saman tien, joten hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi www.adecco.fi kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku sulkeutuu 6.12.2020. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista voi tiedustella: HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi