(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELIJA, Vaasa
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Nordic Green Energy on norjalaisen Troms Kraft-energiakonsernin tytäryhtiö. Konserni on merkittävä sähköntuottaja ja sähköverkkojen omistaja. Konsernin liiketoiminnan ydinosa-alueet ovat: sähköntuotanto, verkkotoiminta, rakennustoiminta ja sähkönmyynti loppukäyttäjille. Konsernilla on liiketoimintaa Norjassa, Ruotsissa, sekä Suomessa ja konserni palvelee yli 300 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2008 ja päätoimisto sijaitsee Vaasassa, josta käsin palvellaan kaikkia asiakasryhmiä. Lisätietoja: www.nordicgreen.fi

Haemme asiakkaallemme asiakaspalvelutiimin kasvun vuoksi

ASIAKASPALVELIJAA Vaasaan

Asiakaspalvelijan tehtävässä autat asiakkaita kaikissa mahdollisissa sähkösopimuksiin, laskutukseen tai palveluihin liittyvissä asioissa. Työ sisältää niin puhelimitse kuin sähköpostitse tulevien yhteydenottojen hoitamista. Tehtävänäsi on myös kääntää asiakaskontakti myynnilliseksi ja tarjota yrityksen palveluja tilanteeseen sopivalla palvelulla. Työtehtävänäsi on myös asiakastietojen hallinnointi ja ylläpito, sekä muut yleiset toimistotehtävät. Työ on 1-vuorotyötä ma-pe.

Edellytämme sinulta:

* asiakaspalvelutaitoja ja myyntihenkisyyttä
* hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myynti-, asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Olethan myös näppärä järjestelmien kanssa ja omaat ongelmanratkaisukyvyn, jolla selviät erilaisista tilanteista asiakkaiden kanssa. Myynnillisellä persoonallasi löydät mahdollisuuden asiakasilanteessa ja käännät sen voitoksesi. Katsomme eduksi ruotsin- ja englanninkielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle:

* viihtyisän työympäristön energisessä ja kasvavassa organisaatiossa
* mielenkiintoisen työtehtävän, jossa saat olla tekemisissä sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa
* mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen energia-alalla

Tämän lisäksi tarjoamme kannustavan ja energisen työyhteisön, hyvät työsuhde-edut, etenemismahdollisuuden ja kilpailukykyisen palkan!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 27.10.2019 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa vkolla 43 ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai