Asiakaspalvelija Urbaser Oy:lle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Urbaser Oy:lle asiakaspalvelijaa Helsinkiin Malmin toimipisteeseen.

Yritysesittely

Urbaser Oy tuottaa ympäristöhuollon osa- ja kokonaispalveluita kaupan ja teollisuuden sekä julkisen sektorin asiakkaille. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan tuotantoon sekä hallittuun verkostoitumiseen.

Urbaser Oy:n liikevaihto on yli 45 milj. euroa ja kokonaishenkilöstömäärä yli 300. Yhtiö on osa kansainvälistä Urbaser SAU -konsernia (liikevaihto noin 2,3 miljardia euroa), jonka pääkonttori sijaitsee Madridissa.

Työnkuva

Haemme toiminnan kasvun myötä tiimin vahvistukseksi reipasta henkilöä, jolla on kyky tulla ihmisten kanssa toimeen. Painopisteenä asiakaspalvelijan roolissa on puhelin ja sähköpostitilausten hoitaminen omaan tuotantoon ja alihankkijakumppaneille. Lisäksi hoidat reklamaatioita sekä  tarrojen, kylttien ja keräysvälineiden tilauksia. Työhön sisältyy myös rutiininomaisia tehtäviä kuten erilasten kirjausten ja luokittelujen tarkistukset. Asiakaspalvelun ohella työtehtäviin sisältyy jonkin verran myynnin tukitoimintoja.

Asiakaspalvelutiimin esihenkilö kuvailee päivittäistä työtä seuraavasti:

Urbaser Oy:n asiakaspalvelutiimi toimii nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, joissa positiivisella ja määrätietoisella asenteella ongelmat ratkeavat. Tiimi koostuu rautaisista ammattilaisista, joilla sormi ei mene suuhun kiperimmissäkään käänteissä.

Erityistoiveemme

Henkilöllä tulisi olla halua ja mielenkiintoa perehtyä jätehuollon vaativaan ja monipuoliseen palvelutuotantoon. Työskentely vaatii logistiikan toiminnanohjausjärjestelmien omaksumista, asiakaspalveluhenkisyyttä ja - taitoa, sekä paineensietokykyä. Eduksi on myös hyvä ja selkeä suullinen suomen kielen taito. 

Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Tarjoamme

- Vaihtelevat päivät, runsaasti yhteistyötä oman organisaation ja yhteistyökumppaneiden kanssa

- Vakituisen ja kokoaikaisen työn

- Tiiviin asiakaspalvelutiimin ja kattavan perehdytyksen

- Kehittyvän ja monipuolisen ympäristöhuoltoalan ammatillisen työympäristön

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii Urbaserin kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen puh. 040 515 2592 ja laura.honkanen@uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot