Asiakaspalvelija / toimistotyöntekijä
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Etsimme asiakaslähtöistä ja reipasta ASIAKASPALVELIJAA/TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ  Let's Start Driving autokouluun Joensuuhun. 

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelun ja toimiston työtehtävät, mm. autokoululaisten tietojen käsitteleminen ja yrityksen sisäisten järjestelmien päivittäminen. Työtä tehdään niin puhelimitse, sähköpostitse kuin kasvotustenkin. Työajat ovat pääsääntöisesti ma-pe klo 12-17 ja työ tapahtuu Let's Start Drivingin toimipisteessä Joensuun keskustassa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Let’s Start Driving on osa Epic Autokoulu -konsernia.

Odotamme hakijoilta asiakaslähtöistä ja myyntihenkistä työotetta, iloista ilmettä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Omaathan myös mainiot valmiudet oppia ja ymmärtää erilaisia tietoteknisiä alustoja. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mukavan työporukan Let's Start Drivingin yhteisössä. Lisäksi työntekijöillämme on käytössä Go Onin henkilöstöetuohjelma, jossa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Verkkoportaalissa on tarjolla tuotteita ja palveluja laidasta laitaan useilta yrityksiltä. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja. Voit helposti ladata henkilöstöetuohjelman mobiililaitteesi etusivulle.

Mikäli kiinnostuit, älä aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466048
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu