(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija toimistotyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ASIAKASPALVELIJAA  asiakaskohteeseemme hyvien kulkuyhteyksien päähän Helsingin Itä-Pasilaan. 

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakirjojen käsittelystä erilaisilla ohjelmistoilla asiakkaamme toimipisteessä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-16.30 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, tietokoneenkäyttäjän ajokortti sekä soveltuva koulutus (esim. Tradenomi). Työssäsi tarvitset erinomaisten IT- taitojen lisäksi hyvää suomen kielen taitoa sekä sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan organisaation tuen taaksesi. Tule ylittämään kanssamme asiakkaan odotukset joka päivä!  

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.1.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -