Asiakaspalvelija tilitoimistoon
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään kirjanpitotaitoista asiakaspalvelijaa.

  • Oletko kuin kala vedessä työskennellessäsi monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä?
  • Oletko tarkka ja järjestelmällinen sekä sytyt, kun saat syventyä numeroiden ihmeelliseen maailmaan?
  • Kaipaatko uusia haasteita ja haluaisit työskennellä nykyaikaisessa ja digitaalisessa toimintaympäristössä?
  • Haluatko olla mukana luomassa jotain uutta?

Mikäli vastasit kyllä, meillä on sinulle ratkaisu: Riihos.

"Riihos on sinua varten

Me Riihoksella ymmärrämme, että aloittava tai pieni yritys tarvitsee käytännöllisiä ja hyvin toimivia perustyökaluja. Tarpeet ovat vaihtelevia eri yritysmuotojen ja toimialojen mukaan, me haluamme aidosti huolehtia kirjanpidon osuuden tarpeen mukaan. Kaikki yritykset eivät kasva isoiksi, jotkut taas kasvavat. Me pysymme edullisena ja käytännöllisenä kumppanina asiakkaidemme tukena pysyipä toiminta pienenä tai kasvoipa se kohti suuria tavoitteita. Meillä asiakkaana et maksa ylimääräisestä, saat juuri sen mitä tarvitset.

Meillä huolehtiminen, ennakointi ja käytännöllisyys ohjaavat kaikkea tekemistä. Toimimme näin työnantajana, kumppanina, asiakkaana toimittajillemme ja tietenkin ennen kaikkea omille asiakkaillemme.”

Lisätietoja yrityksestä saat klikkaamalla tätä: Riihos

Työnkuva:

Tehtävänkuvaan kuuluu erittäin vahvasti asiakaspalvelu, mutta myös kirjanpidon perustehtävät. Tilitoimiston asiakkuuksista huolehtiminen on Sinulle sydämen asia ja haluat omalla toiminnallasi osoittaa, että asiakas tärkeä ja heidän tarpeensa ja toiveensa tulevat kuulluksi. Vastuullasi ovat myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, palkanmaksu sekä ostoreskontran hoito ja maksuliikenne. Alkuun tehtävä painottuu enemmän kirjanpidon puolelle, mutta myöhemmin toiminnan kasvaessa asiakaspalvelurooli nousee entistä tärkeämpään rooliin. Ohjaat omalla esimerkilläsi myös työkavereitasi kohti parempia asiakaskokemuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Paloa menestyksekkääseen asiakaspalvelutyöhön
  • Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista sekä parin vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Hyviä IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista

Tämän lisäksi toivomme hakijalta hyvää oppimiskykyä, täsmällistä työskentelyotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä halua jakaa omaa tietämystä myös työkavereille. Käytössä oleva järjestelmä on Visma Fivaldi, mutta myös muiden taloushallinto-ohjelmistojen osaamisesta on hyötyä. Englannin ja/tai ruotsin kielen taito on plussaa.

Mitä työ tarjoaa:

Yrityksen toimisto sijaitsee Jyväskylän keskustan alueella ja työskentelytilat ovat valoisat, modernit sekä viihtyisät. Työnkuva on monipuolinen ja siinä saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi vielä lisää. Yrityksessä panostetaan hyvään asiakaskokemukseen, joka pohjautuu siihen, että myös sisäiset asiakkuudet hoidetaan rautaisella ammattitaidolla, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen ja robotiikan parissa. Yritys tarjoaa työntekijöilleen mainiot työsuhde-edut.

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Kerrothan meille osaamisestasi sekä uratoiveistasi. Työn toivottu aloitusajankohta on kesäkuu 2021. Haastattelemme jo hakuajalla.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä:

  • HR-konsultti Elina Forssell / elina.forssell@workpower.fi
  • Asiakkuuspäällikkö Niina Riikonen / niina.riikonen@workpower.fi

Avainsanat: asiakaspalvelu, taloushallinto, kirjanpitäjä, ostoreskontra, tilitoimisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot