(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija terminaalitoimistoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla, lisäksi kasvua haetaan Aasian markkinoilta.

Nurminen Logistics on noin 200 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössä on tekemisen meininki, jota ohjaavat toiminnan jatkuva parantaminen ja kasvuhakuisuus. Vahva osaaminen ja laadukas palvelu ovat taanneet Nurmisen menestyksen jo yli 130 vuoden ajan.

Etsimme asiakkaallemme Nurminen Logistics Services Oy:lle Terminaalipalvelut –liiketoimintayksikköön asiakaspalveluhenkistä ja monipuolisen kokemuksen omaavaa

TERMINAALITOIMISTON ASIAKASPALVELIJAA

Tehtävänäsi on vastata terminaalitoimiston asiakaspalvelusta ja toimistotehtävistä. Palvelet asiakkaita kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävässä hoidat toimiston juoksevia tehtäviä, kuten esimerkiksi saapuvien tavaroiden ilmoitukset ja vastuullasi on myös ajojärjestelyt. Olet linkkinä terminaali- ja huolintatoimintojen välillä pitäen langat käsissäsi ja huolehtien, että asiakkaiden tavarat liikkuvat sovitusti. Toimenkuvaan voidaan sisällyttää muita tehtäviä yrityksen tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan. Työ on kokoaikainen ja määräaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja kestää vähintään 3 kuukautta.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja logistiikka-alalta. Sinulla voi olla esimerkiksi kokemusta viennin-, tai tuonnin parista tai ajojärjestelijän tehtävistä. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja reipas ja puhut sekä kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Venäjänkielentaito katsotaan eduksi. Pystyt toimimaan paineen alla sekä tiukoissakin aikatauluissa.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen sekä hallitset MS Office -ohjelmat. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka sekä sinulla on sosiaalista tilannetajua. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne ja kiinnostusta oppia uutta, sinussa on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn kehittyvässä organisaatiossa, jossa pääset käyttämään monipuolisesti osaamistasi ja oppimaan myös jotain ihan uutta. Töitä pääset tekemään asiantuntevassa, kannustavassa ja ketterässä työyhteisössä.

Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkapyyntösi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 22.12.. Jos sinulla heräsi mitä tahansa kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Personalhusetin Henkilöstökonsultti Mikaela Mäki, mikaela.maki@personalhuset.fi, +358 405532130.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.