(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Tampereen keskustan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Haemme asiakkaallemme Tampereen keskustaan ASIAKASPALVELIJAA

 

Työtehtäviisi kuuluu pakettipalveluiden asiakaspalvelu sekä yleisiä toimistotehtäviä kuten maksujen vastaanottamista ja lähetyksissä avustamista. Tehtäviisi voi oman kokemuksesi tai kiinnostuksesi mukaan kuulua myös joitain avustavia varaston työtehtäviä kuten lajittelua.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja ahkeraa sekä reipasta asennetta. Työtehtäviin kuuluu erilaisia ongelmanratkaisuja ja sinun tulekin olla pitkäjänteinen. Tärkeintä on reipas asiakaspalvelullinen asenne!

 

Pääset osaksi motivoitunutta ja osaavaa tiimiä ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen. Tehtävä on määräaikainen noin puoli vuotta, mutta voi jatkua pidempäänkin. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 6:00-20:30 välille. Työt alkavat 15.7.

 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 16.6.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi liittämällä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208.