(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, suorarekrytointi Urbaser Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme asiakkaallemme Urbaser Oy:lle kaupallisen tai teknisen koulutuksen omaavaa asiakaspalvelijaa!

                       

Toimeksiantajan kuvaus:

Urbaser Oy on kokonaisvaltainen ympäristöhuollon palvelutoimittaja, joka on erikoistunut ympäristöhuollon jätemateriaalivirtojen hallintaan sekä ympäristöalan informaatio- ja asiantuntijapalveluihin. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan tuotantoon sekä hallittuun verkostoitumiseen. Asiantuntija-, informaatio- ja tietojärjestelmäpalvelut yhtiö tuottaa itse. Urbaser Oy:n liikevaihto on noin 36 MEUR ja kokonaishenkilöstömäärä noin 300. Yhtiö kuuluu maailman laajuiseen Urbaser S.A. -konserniin (liikevaihto 1,7 miljardia euroa), jonka pääkonttori sijaitsee Madridissa.

                                                                                        

LISÄVOIMAA YMÄRISTÖHUOLLON ASIAKASPALVELUUN

Tulet työskentelemään osana asiakaspalveluorganisaatiota, jossa työskentelee kolme henkilöä. Päätehtävänäsi on tilausten vastaanotto ja hoitaminen (puhelin- ja sähköpostitilaukset). Käytössä on toiminnanohjausjärjestelmä JHL WIN ja ajo-ohjausjärjestelmä TCS, jotka ovat päivittäisessä käytössä ja joiden käyttöön perehdytetään. Viikottainen työaika 37,5h ja työajat klo 8 - 16 välillä. 

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on positiivinen asiakaspalveluote ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää organisointikykyä ja IT-taitoja. Olet käytännöllinen, joustava ja huolellinen. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Toivomme sinun sitoutumista tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen, vakituisen työn ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa yritystä rennossa organisaatiossa. Tukenasi sinulla on mukava, tiivis tiimi, ja asianmukaiset työkalut. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Malmilla.

 

Kiinnostuitko? 

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle HR konsultille Laura Honkaselle numeroon 050 537 4289. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti!