(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija start-upiin, Helsinki
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Oletko sinä kehittymishaluinen ja innokas asiakaspalvelija, joka haluaa osaksi uniikkia ja mielenkiintoista start-upia? Haemme kansainväliselle asiakkaallemme asiakaspalvelualan tulevaa tähteä vuoden kestävään määräaikaisuuteen. Tämän jälkeinen jatko voi olla mahdollinen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, ja työtä tehdään keskiviikosta sunnuntaihin klo11-19 välillä.

Etsimällämme asiakaspalvelijalla on jo jonkin verran aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Odotamme sinun olevan omatoiminen ja yhteistyökykyinen osaaja, joka kykenee palvelemaan asiakkaita muuttuvissa tilanteissa ja tarjoten heille mielekkään asiakaskokemuksen. Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta toimeen tarttuvaa työotetta, ongelmanratkaisukykyä, positiivista meininkiä sekä suomen- ja englanninkielentaitoa.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, yleiset toimistotehtävät sekä pienien kuljetusten pakkaaminen. Ohjeistat asiakkaita uuden mobiilisovelluksen käyttöönotossa sekä raportoit mahdollisista muutosehdotuksista tai virhetilanteista eteenpäin kehitystiimille. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja luomaan uusi käytäntöjä huikean tiimin kanssa.

Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi englanniksi mahdollisimman pian, viimeistään 22.9.2019 mennessä. Adeccon HR Consultant Oona Sundvik kertoo tehtävästä mielellään lisää (040-6341797, oona.sundvik@adecco.fi).