(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija / SKF
Oy SKF Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologiaosaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle. www.skf.fi

Haemme Oy SKF Ab:lle Muurameen vakituiseen työsuhteeseen kotimaan myynnin toimintoihin

ASIAKASPALVELIJAA

Toimit myynnin tilauksista ja toimituksista sekä asennusjärjestelystä vastaavan tiimimme jäsenenä. Vastaat oman asiakasryhmäsi kotimaan tilausten käsittelystä, komponentti- ja projektitoimitusten seurannasta sekä laskutuksesta. Avustat asiakkaita tuotteisiin liittyvissä teknisissä asioissa ja oikeiden tuotteiden löytämisessä sekä teet asiakkaille komponentti- ja varaosatarjouksia. Pidät asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, asennuksen, tuotannon ja logistiikan kanssa. Olet tärkeä linkki eri maissa sijaitsevien tehtaidemme ja asiakkaiden välissä. Et hätkähdä kiirettä tai eri tietojärjestelmien käyttöä ja sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Kokemuksen karttuessa perehdyt myös muihin tiimin työtehtäviin ja tuuraat tiimin muita jäseniä tarpeen mukaan.

Odotamme Sinulta:
- kaupallista ja/tai teknistä koulutusta
- itsenäistä, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista työskentelytyyliä
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
- sujuvaa tietoteknistä osaamista sekä kykyä kehittää oman tiimin toimintaa ja sitä tukevia järjestelmiä.

Eduksesi katsotaan aiempi soveltuva työkokemustausta teollisesta ympäristöstä ja asiakaspalvelusta sekä muu kielitaito.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Ilpo Niemelä puh. 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivujen kautta viimeistään 7.2.2021.