Asiakaspalvelija sisähuvipuistoon
Zones by Särkänniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Särkänniemen tytäryhtiö, FunZones Oy avasi Lempäälän Ideaparkiin uuden sisäviihdekeskuksen, Zones by Särkänniemen helmikuussa 2018. Lähes 10 000 m2 tilassa on hauskaa tekemistä kaikenikäisille, pienten pomppulinnoista, hurjista simulaattoreita ja koko perheen laitteista aina lasersotaan saakka. Nälän ja janon yllättäessä asiakkaat voivat nauttia ihania huvipuistoherkkuja tai pientä suolaista alueen myyntipisteistä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme FunZones Oy:lle PUISTOTYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaiseen/keikkatyöhön Lempäälän Ideaparkiin Zones by Särkänniemeen. Hyvällä ja motivoituneella tekijällä voi myöhemmin olla mahdollisuus vakituisiin viikkotunteihin halutessaan.

Odotamme hakijalta:
- Asiakaspalvelutaitoja
- Hyvää paineensietokykyä ja positiivista asennetta
- Tiimityötaitoja ja luotettavuutta
- Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Huomioithan, että Zones by Särkänniemi on savuton työpaikka.

Puistotyöntekijät toimivat laitteiden hoitajina, kahvilan työntekijöinä, lipuntarkistajina ja lipunmyyjinä. Palkkaus huvi-, teema- ja elämyspuistojen TES:n mukaan, alk. 8,18 e/h.

Mikäli olet etsimämme reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, joka etsii lisätienestejä esimerkiksi koulun tai toisen osa-aikatyön oheen, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Ilmoitathan hakemuksessasi myös, milloin voisit mahdollisesti aloittaa ja pystytkö työskentelemään myös arkipäivisin vai vain iltaisin ja viikonloppuisin. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen, +358 40 018 0952.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1200126
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lempäälä, Pirkanmaa