Asiakaspalvelija / Sihteeri, Rovaniemi
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Etsimme asiakaslähtöistä ja reipasta ASIAKASPALVELIJAA/SIHTEERIÄ asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin. Pohjolan Liikennekoulu Oy sijaitsee Rovaniemellä ja on osa Epic Autokouluja. 

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelun ja toimiston työtehtävät, mm. autokoululaisten tietojen käsitteleminen ja yrityksen sisäisten järjestelmien päivittäminen. Toivomme hakijoilta loistavia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä unohtamatta. Työtä tehdään niin puhelimitse, sähköpostitse kuin kasvotustenkin. Työajat ovat pääsääntöisesti ma-pe klo 13-17. Työsuhteen ehdoissa noudatamme kaupan TES:iä.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Omaathan myös hyvän suomen ja englannin kielen taidon sekä mainiot valmiudet oppia ja ymmärtää erilaisia tietoteknisiä alustoja.

Odotamme hakijoilta

- Asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta

- Tarkkuutta ja huolellisuutta

- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

- Joustavuutta

Tarjoamme

- Säännöllisen työajan

- Vakituisen työsuhteen

- Mukavan työporukan

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Rovaniemen HR-asiantuntija Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Mikäli kiinnostuit, älä aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464020
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi