(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Shipit Oy:lle
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Me Shipitillä pyrimme tekemään joka päivä lähettämisestä maailman helpointa yrityksille ja yksityishenkilöille. Palvelumme kautta lähetetään jo satojatuhansia lähetyksiä vuodessa ja määrä kasvaa. Kasvu kaipaakin lisää käsiä ja nyt haemme myyntihenkistä asiakaspalvelijaa liittymään mukaan matkaan. Työskentelypaikan saat päättää itse Lahden, Helsingin tai Maarianhaminan väliltä ja työssä sinulla on osittainen etätyöskentelymahdollisuus.
 
Tulet olemaan tärkeä jäsen Shipitin tiimissä. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti asiakasyrityksiemme logististen toimintojen hallinnointi, asiakasongelmien ratkaisu sekä asiakaspalvelun jatkuva kehittäminen. Toimit eri kanavissa mm. puhelimitse, verkkosivujen chatissa ja sähköpostitse. Tehtävässä tulet saamaan erittäin laajan vastuun eri kuljetusyhtiöiden palveluiden järjestelemisestä asiakkaillemme ja tämän vuoksi aikaisempi kokemus kuljetusalalta on välttämätöntä.  
 
Miksi Shipit? 

- Yrityksenä emme ole kaavoihin kangistuneita

- Meille on tärkeää, että töissä viihdytään 

- Tarjoamme työn suhteen paljon vapauksia, mutta se edellyttää myös vastuunkantoa

- Työtehtävät ovat haastavia ja pääset kehittämään omaa tekemistäsi

- Tuemme ja autamme toisiamme 

- Osittainen etätyömahdollisuus  

- Mahdollisuus kehittyä, oppia ja kehittää 

- Mukavat työkaverit 
 
Mitä me kaipaamme seuraavalta työkaverilta?  

- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä 

- Suomen ja ruotsin kielen taitamista 

- Toimeen tulemista englannilla (Rally English ok!) 

- Ymmärrystä logistiikka-alasta 

- Aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta tai asiakaspalvelusta 

- Ongelmanratkaisukykyä 

- Itseohjautuvuutta, proaktiivisuutta ja kykyä kantaa vastuuta 

- Paineensietokykyä 

- Tiimityötaitoja 

- Perus IT-taitoja

 

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen työ (37,5h / vko). Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Haku päättyy heti sopivan löydyttyä.

 

Tuomas Laihanen

Alue-esimies

tuomas.laihanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406569200 Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Askonkatu 9