Asiakaspalvelija, Sanoma, Jyväskylä
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Sinäkin olet varmasti joskus kokenut sellaista asiakaspalvelua, että myöhemmin ihmettelee, miksei tällaista palvelua saa aina? Jos ajattelet, että tuollaista asiakaspalvelua minäkin tekisin, niin tervetuloa meille Rainmakerille tarjoamaan parasta palvelua Sanoma Media Finlandin asiakkaille.

Sinä joka innostut asiakaskohtaamisista, nautit uuden oppimisesta ja motivoidut tyytyväisistä asiakkaista sekä lisämyynnin tekemisestä – meillä on sinulle juuri oikea tehtävä.

MYYNNISTÄ INNOSTUVA ASIAKASPALVELIJA

Tehtävässäsi autat Aamulehden, Satakunnan Kansan ja 13 muun lehden kuluttaja-asiakkaita puhelimitse, chatin kautta sekä sähköpostilla. Pääset ratkomaan asiakkaiden murheita ja mieltä painavia asioita ja nauttimaan asiakkaan kanssa siitä tunteesta, että keskustelu kanssasi sai huolet häviämään kuin höyhenen tuuleen. Myynnillisyys on tärkeä osa asiakaspalveluamme ja sillä voit kasvattaa palkkaasi merkittävästi. Työssä pääset nauttimaan myös onnistumisista, kun löydät asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut.

Palvelemme asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjoamme heille ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen, parhaiden tuotteiden kanssa. Sanomalla on Suomen rakastetuimmat mediabrändit ja se on mukana jokaisen suomalaisen elämässä – työsi siis näkyy ja vaikuttaa laajasti.

Tämä on mitä mainioin tehtävä sinulle, kun haluat kasvattaa asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi, sillä kohtaat asiakkaita monissa eri kanavissa. Yksin sinun ei tarvitse työstäsi selviytyä, vaan me valmennamme sinua vahvasti työn alkuun ja väkevästi opin karttuessa.

Työnantajana Rainmaker tarjoaa:

· Jatkuvan valmentamisen ja tuen tuloksen tekemiselle

· Kiinteän pohjapalkan sekä kilpailukykyisen provision

· Ennen kaikkea innokkaan työyhteisön ja mukavat työkaverit!

Toivomme Sinulta:

· Myynnillistä asennetta ja halua tuottaa erinomaista asiakaspalvelua

· Innostusta uuden oppimisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta

· Ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää omaa asiantuntemusta

Perustiedot:

Paikkakunta: Jyväskylä
Työaika: 30-37,5 h /vko, asiakaspalvelun aukioloaika arkisin 8.00-16.30 eli illat ja viikonloput ovat vapaata
Palkka:  tuntipalkka 10,42 €/h + kilpailukykyinen myyntiin, tehokkuuteen ja laatuun perustuva kannustemalli. 
Aloitus: 15.2.2020

Haluatko kuulla lisää? Voit olla suoraan yhteydessä minuun soittamalla, viestillä, sähköpostilla tai vaikka WhatsAppilla! markus.nurmi@rainmaker.fi tai puh. 040 7147991 tai laita heti hakemus niin sovitaan haastatteluaika.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot