(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Ruotsiin
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haaveiletko haasteista ja kansainvälisyydestä asiakaspalvelu-urallesi?

Etsimme nyt Uniflex Ruotsin asiakasyritykselle hyvän suomenkielentaidon osaavaa asiakaspalvelijaa Ruotsin Boråsiin. Sinulla tulee olla hyvä suomenkielentaito (suullinen ja kirjallinen) ja hyvä englanninkielen taito sekä intohimo palvella asiakkaita. Oikealle henkilölle tarjoamme joustavan työn jännittävässä ja kehittyvässä ympäristössä. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykselle.

Asiakasyritys on tunnettu muotialanyritys, jonka tuotteita voi ostaa kaupoista sekä verkosta kaikkialla maailmassa. Maailmanlaajuisen ja laaja-alaisen liiketoiminnan parissa työskentelee noin 161 000 henkilöä. He työskentelevät menestyksekkäästi kestävyys- ja ympäristöasioissa muun muassa tekemällä tietoisia valintoja koko tekstiilien elinkaaren ajan. Tämän työn saralla kaikki on mahdollista, jos vain uskallat ja haluat.

Asiakaspalvelijan tehtävässä työskentelet puhelimitse sekä postitse muun muassa toimitusten, laadun, tilausten ja laskujen parissa. 

Boråsin työpaikalla on hiljattain remontoidut tilat, jossa pääset työskentelemään avoimessa toimistoympäristössä. Työpaikalla on käytettävissä taukotila ja ravintola. Työpaikalle on myös hyvät bussiyhteydet ja bussipysäkki sijaitsee aivan toimipisteen vieressä.

 Odotamme hakijalta:

- Hyvää kommunikaatiokykyä
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista asennetta
- Hyvää kielitaitoa suomeksi ja englanniksi
- Hyviä tietoteknisiä taitoja

 

Kiinnostuitko?

Voit olla suoraan yhteydessä tehtävästä Anna Lövqvistiin sähköpostitse anna.lovqvist@uniflex.se. Huomoithan ottaa yhteyttä englanniksi.