Asiakaspalvelija Rengassesonkiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Rengassesonkiin asiakaspalvelijoita

Etsimme asiakkaillemme PK-seudulle rengassesonkiin oma-aloitteisia ja iloisia asiakaspalvelijoita, joilta ei hymy hyydy tiukankaan paikan tullen. Nautitko asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta? Entä pysyykö langat käsissäsi, vaikka olisi kova kiire? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla juuri Sinulle töitä tarjolla!

----------

Mitä etsimme:

Työ on hektistä, koska kyseessä on yksi alan vilkkaimmista sesongeista rengasliikeketjun toimipisteessä. Tässä työssä pärjää pirteä asiakaspalvelija, jolta löytyy vastuuntuntoa ja intoa työntekoon. Sinulta tulisi löytyä ripeä työote - huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta. Työnkuva sisältää asiakaspalvelua sekä kasvotusten että puhelimitse, ajanvarauksesta huolehtimista sekä laskutusta. Työ saattaa sisältää myös autojen siirtämistä, joten sitä varten olisi hyvä, jos sinulta löytyy B-ajokortti. Työtä on luvassa n. 3-5 viikon ajan, mutta tässä tehtävässä töiden jatkuminen on myös mahdollista.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Tässä tehtävässä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sekä näyttämään kykysi keskellä alan vilkkainta sesonkia. Sinulta tulisi löytyä hieman jo aiempaa asiakaspalvelukokemusta, mutta alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä sinut perehdytetään työhön.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 14.03.2021

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jouni Vainio
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 1206577
jouni.vainio@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427737
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa