(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Ramirentin vuokraamoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haluaisitko työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä asiakaspalvelutehtävissä konevuokraamossa?

 

Haemme asiakkaallemme kaksikielistä vuokraamotyöntekijää Vaasaan. Työtehtäviisi kuuluvat konevuokraamon monipuoliset työtehtävät. Palvelet asiakkaita reippaalla asenteella, luovutat ja vastaanotat erilaisia koneita ja teet tarvittaessa pieniä huoltotehtäviä. Työpäiviisi voi kuulua myös koneiden kuljetuksia pakettiautolla, joten tarvitset ajokortin. Sinulla on myös oltava valmius opetella trukilla-ajoa, mikäli et sitä vielä taida. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta myymälätyöskentelystä, konevuokraus- tai rakennusalalta.

 

Työvuorot ovat arkipäivisin klo 7-17 välillä. Työsuhde kestää vähintään syksyyn, mutta jatkon mahdollisuus on hyvä. Etusijalla ovatkin hakijat, jotka etsivät pysyvää työpaikkaa. Tehtävään valittu henkilö tulee ainakin aluksi työllistymään Adeccon kirjoille. Työt alkavat huhtikuussa, mielellään jo alkukuusta.

 

Etsimme työntekijää, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja reipas asiakaspalvelullinen asenne. Vuokraamon työtehtävät ovat monipuolisia, joten tarvitset vastuullisuutta ja pelisilmää hoitaaksesi vastaan tulevat tehtävät itsenäisesti. Tarvitset siis yrittäjähenkistä asennetta hoitaa asiat loppuun saakka, minkä vastapainona saat myös vapauksia suunnitella työtehtäviäsi.

 

Jos koet, että tämä työ olisi juuri sinua varten, älä epäröi vaan hae paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Hakuaika päättyy 31.3.2019, mutta hakijoita käsittellään myös hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Pauliina Rintala, p. 040 149 5197 tai sähköpostitse pauliina.rintala@adecco.fi.