(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija ProAgrialle!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020
Oletko ulospäinsuuntautunut, positiivista asennetta omaava asiakaspalvelija? Etsitkö vielä kesälle uutta haastetta? Jos näin on, tämä tehtävä saattaisi sopia sinulle täydellisesti! ProAgria tarjoaa asiantuntijapalveluja ja osaamista maatalouden ja maaseudun yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen, ja etsivät sijaista heidän asiakaspalveluunsa pariksi kuukaudeksi. Haethan tehtävää heti, sillä edetään sopivien kandidaattien kanssa saman tien!
KUVAUS
Asiakaspalvelijana ProAgrialla tehtäväsi koostuvat palvelusta puhelimitse valtakunnallisessa asiakaspalvelussa. Otat vastaan puheluita klo. 8.00-16.00 ja ohjaat asiakkaita vastaaville asiantuntijoille, tai otat vastaan soittopyyntöjä. Varmistat, että asiakkaat saavat tarvitsevansa avun ja tuen mahdollisimman pian. Kyseessä on sijaisuus 29.6.2020-31.8.2020, perehdytys tapahtuisi perehdytyspäivänä 16.6.2020.

Tarjoamme


* Roolin ja kokemuksen erilaiselta ja kiinnostavalta alalta
* Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan maaseudun kehitykseen
* Hauskat ja lämpimät tiimikaverit!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelua puhelimitse
* Soittopyyntöjen kirjaaminen tai puheluiden siirtäminen vastaaville asiantuntijoille tilanteen tarvittaessa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. Kaupallinen)
* Kokemusta asiakaspalvelutyöstä puhelimitse
* MS Office-osaaminen


Eduksi katsotaan, jos sinulla on maatalousalalta koulutusta tai kokemusta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen asenne
* Hyvät tiimityöskentelytaidot
* Sujuvat suomen kielen taidot


Eduksi katsomme, jos osaat myös ruotsia.

Muuta tietoa


* Aloitus: 29.6.2020 (perehdytyspäivä 16.6.2020)
* Kesto: Sijaisuus, 29.6.2020-31.8.2020
* Sijainti: Sovitaan erikseen (etätöitä, mutta myös mahdollista olla Tikkurilan tomistolla)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ProAgrian puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
ProAgria Keskusten Liitto haluaa olla asiakkaiden, jäsenten, sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden arvostama tuloshakuinen laatutalo, jonka toimintaa ohjaa vahva asiakaslähtöisyys ja lisäarvon tuottaminen loppuasiakkaalle.
Liiton ydinosaamista on maaseudun kehittämiseen liittyvien palvelujen tuotekehitys, konsultointi, koulutus, tiedonkäsittely erilaisiksi palveluiksi ja strateginen suunnittelu. Näillä palveluilla Liitto kehittää ja tukee keskusten toimintaa kumppanina.

ProAgria Keskusten Liitossa työskentelee 27 henkilöä.