(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija postitukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa 

  

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ 

  

Helsingin Pasilaan vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä olet osa postituksen huipputiimiä! Työtehtäviisi kuuluu lähtevän ja saapuvan postin käsittely sekä lähetysten tekeminen, lähettäminen ja vastanottaminen. Työaikasi tehtävässä on arkisin klo 8-16 ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5. 
 
Etsimme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jolla on tekemisen meininki ja mahdollisesti jo kokemusta postituksen työtehtävistä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista. Muu kielitaito on eduksesi. Arvostamme huippu persoonaasi, tiimitaitojasi ja haluasi oppia.

  

Tarjoamme sinulle työpaikan hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tehtävän palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaryhmä 3.  

  

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!