(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Poriin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haluatko lisää työkokemusta asiakaspalvelusta? Katso tänne!


Haemme ASIAKASPALVELIJAA Poriin.


Asiakkaamme on erikoistunut jalometallin kierrätykseen ja sijoitustuote kauppaan. Etsimme heille asiakaspalvelijaa Poriin. Työtehtäviin kuuluu Asiakkaiden kohtaamista toimipisteissä. Jos sinulla on aiempaa työkoemusta asiakaspalvelusta, mahtavaa! Jos kokemusta ei ole vielä kertynyt, ei hätää! Tämä työ ei vaadi mitään aikaisempaa työkokemusta, sillä sinut perehdytetään kattavasti alalle. Oikeanlainen asenne ja luotettavuus ovat tärkeimmät valttisi, mitä tarvitset tässä tehtävässä menestyäksesi. Työssä on tärkeää pystyä matkustamaan Porin alueella, sillä teet asiakaspalvelutyötäsi eri kohteissa.


Mitä odotamme työntekijöiltä? Osaat palvella asiakkaita sekä suomeksi ja ruotsiksi. Omaat myös ajokortin ja oman auton, millä pääset liikkumaan. Edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. Loppujen lopuksi, mitä koemme tärkeimmäksi piirteeksi työntekijässä on, että asenne on kohdallaan! Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta sinulla on yrityksen täysi tuki käytettävissä.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia paljon uutta jalometalleista tämän työn myötä. Tuntipalkka on 13€/h ja lisäksi sinulle maksetaan myös ruokarahat sekä kilometrikorvaukset. Työ on osa-aikaista, noin 2-3 työvuoroa viikossa, ja työpäivät ovat 8h pitkiä. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme riveihin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus heti tänään oheisen linkin kautta. Voit myös soittaa suoraan henkilöstökonsultti Sofia Rönnqvistille 040 701 5252, tai laittaa sähköpostia ositteeseen: sofia.ronnqvist@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä