(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaallemme Vantaalle asiakaspalvelijaa. 

Tehtävissäsi

Vastaat tilausten käsittelystä teollisuuden yrityksessä. Työtehtäviisi kuuluu kaikki sillä välillä, kun asiakas tilaa siihen asti, kun asiakas saa haluamansa tuotteen.. Työhön kuuluu asiakaspalvelun ja yhteydenpidon sidosryhmien kanssa ohella erilaisten kirjausten syöttämistä tietojärjestelmiin. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan pääset osallistumaan myös markkinointiin ja mainosten ulkoasun luomiseen yhteistyössä mainostoimiston kanssa.

Odotamme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä ja aiempaa kokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja haluat ottaa vastuuta omasta työstäsi. Omaat hyvät organisointikyvyt ja hallitset kokonaisvaltaisesti työskentelyäsi eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä osaat käyttää tietoteknisiä laitteita. Tärkein ominaisuus on kuitenkin palvelualtis asenne. Ruotsin kielen taito on plussaa tehtävän suorittamisen kannalta.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä uusiin tehtäviin. Työ on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan ja päästä etenemään urallaan. Työsuhde alkaa vuokrauksella ja vuokra-ajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Hakuprosessi

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 17.3. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja antaa tarvittaessa:

WorkPower 360 ° Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen 040 630 8101, erica.ollikainen@workpower.fi