Asiakaspalvelija palvelutiskille K-Citymarket Pirkkala
K-Citymarket Pirkkala

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Haemme asiakkaallemme Pirkkalan K-Citymarketille rivakkaotteisia ja iloisella asenteella varustettuja ASIAKASPALVELIJOITA palvelutiskille vakituisiin ja osa-aikaisiin 20h/vko työsuhteisiin. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.

Edellytämme hakijoilta:
- Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Ensiluokkaisia asiakaspalvelutaitoja
- Suomen kielen osaamista

Eduksi katsotaan:
- Aiempi kokemus liha-/kalapalvelutiskiltä

Tervetuloa rakentamaan kanssamme nykyaikaista täyden palvelun ruokakauppaa. Tarjoamme mukavan ja nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä alalla. Työhön kuuluu asiakaspalvelutehtävät valmisruoka-, liha- ja kalapalvelutiskeillä.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1246123
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkkala, Pirkanmaa