(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Palvelukeskukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ASIAKASPALVELIJAA päivä-, ilta- ja yövuoroihin ISS 24 h Asiakaspalvelukeskukseen Helsingin Konalaan.


Asiakaspalvelukeskus on asiakkaidemme ensisijainen yhteydenottokanava ISS:n palveluihin. Palvelemme sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita kiinteistöjä ja toimitiloja koskevissa asioissa 24/7/365. Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse, sekä muita sähköisiä järjestelmiä käyttäen. Työsuhde vakituisia ja osa-aikainen. Työmäärä on 90-100tuntia/3viikossa.


Arvostamme aiempaa kokemusta contact center -työstä ja asiakaspalvelusta, sekä huolellista ja tarkkaa työotetta. Sinulta löytyy lisäksi aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä, ja olet omatoiminen sekä joustava. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia (MS-ohjelmat) sekä useiden erilaisten sähköisten järjestelmien käyttöä. Sujuvan suomen kielen lisäksi kommunikoit asiakaspalvelutilanteissa hyvällä englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on ehdoton etu. Olet mielelläsi mukana muodostamassa tehokasta ja toimivaa tiimiä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika 25.3.2018 saakka.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -