Asiakaspalvelija pääkonttorikohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Tiimimme HELSINGISSÄ kaipaa kahta tarvittaessa töihin kutsuttavaa ASIAKASPALVELIJAA!


Etsimme kansainväliseen pääkonttorikohteeseen kahta asiakaspalvelun ammattilaista.


Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelu-, toimisto- ja postitustyöt, joten useamman vuoden työkokemus asiakaspalvelutehtävistä, mieluiten vastaavassa ympäristössä katsotaan eduksi. Työtä tehdään arkisin klo 6:00-17:00 välillä. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä on tarjolla tarpeen mukaan, joten työtuntien määrä vaihtelee viikoittain. 


Tehtävässä menestyminen vaatii tarkkuutta, vastuullisuutta, sekä paineensietokykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä tinkimätöntä asiakaslähtöisyyttä. Tarvitset tehtävässä erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sekä kykyä kommunikoida englanniksi. Valmiiksi ajantasaiset it-taidot helpottavat aloitustasi, sillä käytät tietokonetta ja puhelinta päivittäin. Haemme huipputyyppiä, joka on sitoutunut tuottamaan ISS:lle ominaista, laadukasta asiakaspalvelua.


Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen työpaikan. Mahdollistamme sinulle hyvät lähtökohdat työn aloitukseen kattavan perehdytyksen sekä hyvien työvälineiden avulla. ISS-palveluilla panostamme talon sisäisiin urapolkuihin ja kannustamme monipuolisin menetelmin henkilöstöämme kehittymään. Talon sisäisillä koulutuksilla kehitämme mm. henkilöstömme asiakaspalvelu-, työturvallisuus-, sekä vastuullisuusosaamista. Lisäksi kartoitamme aktiivisesti henkilökohtaisia urapolkuja ja tuemme tutkintotavoitteista kouluttautumista. Ammattitaitoisen tiimin tuki on avuksi erityisesti perehtymisjaksosi aikana, mutta myös myöhemmin työskennellessänne yhdessä. Tule luomaan kanssamme tiloja joissa on hyvä olla. 


Tarjoamme näkyvän roolin kansainvälisessä korkeanprofiilin asiakkuudessamme. Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi täyttämällä tietosi oheisen linkin kautta, tai osoitteessa työpaikat.iss.fi 29.9.2021 mennessä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot