Asiakaspalvelija Otaniemeen aulapalveluun
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi ja nautit, kun pääset piristämään asiakkaiden päivää? Haluatko tehdä töitä mitä parhaimpien työkavereiden kanssa ja nähdä business-maailmaa?

Haemme nyt ASIAKASPALVELIJAA AULAPALVELUUN Technopolikselle vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Työtehtävässäsi vastaat monipuolisista aulapalvelun tehtävistä kuten vieraiden vastaanotosta ja opastuksesta, asiakaspalvelun sähköpostin hallinnoinnista, kiinteistöihin liittyvien huoltopyyntöjen ja palautteiden käsittelystä sekä kiinteistön kulunvalvonnan määrityksistä. Pääset kertomaan talon palveluista ja suosittelemaan niitä asiakkaillesi päivittäisissä kohtaamisissa. Lisäksi saat hoitaa toimiston yleisiä back office tehtäviä.

Toivomme sinulta:

- Aurinkoista olemusta sekä aitoa halua auttaa asiakasta
- Joustavuutta ja reipasta otetta työhön
- Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia järjestelmällisesti myös kiireessä
- IT-näppäryyttä
- Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on iso etu, mutta asenteesi merkitsee meille kaikista eniten!

Pääset osaksi loistavaa tiimiä ja mukaan ison organisaation toimintaan. Sinusta välitetään aidosti ja haluamme sinun viihtyvän! Tarjoamme sinulle tärkeän ja näkyvän roolin Technopoliksen vaativassa korkean profiilin kohteessa. Pääset työskentelemään rentoon ja iloiseen tiimiin sekä rakentamaan kanssamme viiden tähden asiakaspalvelukokemusta! Lisäksi saat Personalhusetin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi - tavoitat meidät päivittäin esimerkiksi Whatsappin kautta taikka tietysti myös soittamalla.

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen, aloitus mahdollisimman pian ja kesto 5.3.2023 asti. Toki myös jatko voi olla mahdollinen. Työvuorot sijoittuvat arkisin kello 7.30-16.00 välille ja työn sijaintina on Technopoliksen Otaniemen kampus.

Oletko etsimämme asiakaspalvelun monitaituri? Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja toimi pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Henkilöstökonsultti Inkeri Jekuseen puh. 045 7881 7712 tai sähköpostitse inkeri.jekunen@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1537928
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo