Asiakaspalvelija, osa-aikainen, SYNLAB Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Hei sinä terveysalan opiskelija tai osaaja! Asiakasyrityksemme SYNLAB Helsinki etsii nyt joukkoonsa kahta reipasta ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa Kampin toimipisteelleen. Suomen merkittävimpiin laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottajiin kuuluva yhtiö tarjoaa sinulle joustavasti sovittavissa olevat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä rennossa ja kannustavassa työilmapiirissä. Jos omaat soveltuvan opintotaustan, positiivisen asenteen sekä asiakaslähtöisen ajattelutavan, tämä työtehtävä voi olla juuri sinua varten!
KUVAUS
Asiakaspalvelijan roolissa pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden vastaanotto sekä erilaisten tutkimusten ja näytteiden laskuttaminen heiltä. Lisäksi teet töitä helppokäyttöisen potilastietojärjestelmän parissa. Tämä osa-aikainen työ (15-20h/viikko) sopii loistavasti esim. opiskelijalle tai lisätyöksi muun työn oheen.

Töitä sinulla on joko aamu- tai iltavuorossa sovittuina päivinä ma-pe.


* Aamuvuoro alkaa klo 7.30 ja iltavuoro klo 12.00.
* Työpäivän normaali pituus on 7h 45min. Työvuorojen pituus on kuitenkin joustavasti sovittavissa asiakasyrityksemme kanssa.
* Satunnaisesti on tarjolla myös lauantaivuoroja aikavälillä 8.30-16.15.


Tarjoamme


* Mukavan ja rennon työyhteisön
* Omaa kehitystä tukevat työtehtävät ja mahdollisuuden oman alan työkokemuksen kartuttamiseen
* Joustavasti sovittavissa olevat työajat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelutehtävät ja asiakkaiden vastaanotto Kampin toimipisteellä
* Tutkimusten ja näytteiden laskuttaminen
* Tietojen kirjaaminen potilastietojärjestelmään

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Terveys- tai hyvinvointialan opintotausta tai alan opinnot meneillään (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, röntgenhoitaja, apuvälineteknikko, fysioterapeutti, bioanalyytikko, hammasteknikko, toimintaterapeutti ym.)
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Etsimämme henkilö on:


* Positiivinen ja reipas
* Palveluhenkinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Määräaikainen, 4kk (jatko mahdollinen)
* Työmäärä: n. 15-20h / viikko
* Sijainti: Fredrikinkatu 48, 00100, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SYNLAB Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Synlab on Suomen suurin laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja ja osa johtavaa kansainvälistä SYNLAB konsernia. SYNLAB tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia laboratoriotutkimuksia sekä kuvantamismenetelmiä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1307270
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki