(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, osa-aikainen, Power Finland Oy, Tampere
Power Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Oletko sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä? Oletko tarkka ja paineensietokykyinen työntekijä, joka viihtyy hektisessä työympäristössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö asiakaspalvelijaksi! 
 

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Power Finland Oy:lle asiakaspalvelijaa Tampereelle. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta määräaikaiseen 3 kuukauden työsuhteeseen asiakkaalle. Työtunteja sinulle on tarjolla vähintään 15 tuntia viikossa.

Työtehtävänäsi on palvella asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelun kautta. Autat asiakkaita heidän tuotekohtaisten kysymysten parissa sekä selvität tuotteiden saatavuus- ja toimivuustietoja. Lisäksi autat asiakkaita esimerkiksi laitevahinkojen tapahtuessa.

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä koska tulet toimimaan hektisessä työympäristössä sekä tarkkuutta. Tartut tuumasta toimeen ja lähdet rohkeasti kartoittamaan ratkaisuja asiakkaan ongelmatilanteisiin. Omaat hyvät tiimipelaajan taidot sekä sinulla on hyvät tiedonhakemisen taidot. Puhut ja kirjoitat lisäksi sujuvasti suomea ja englantia. Tehtävään valitulle henkilölle järjestetään kattava perehdytys työtehtäviin.

POWER International is a leading home electronics retailer in the Nordic region, with a nation-wide store network and online shops in Norway, Denmark, Sweden and Finland.
The retailer covers POWER Norway, POWER Denmark, POWER Finland, POWER Sweden, Expert Finland, Expert Denmark and Punkt1 Denmark.
Our goal is to offer our customers the widest assortment of well-known brand products, to the lowest price on the market. Our price online is the same as in the stores. To keep our stores up-to-date with the competition online - we use electronic price tags, making sure our customers always get the best price. https://www.power.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelun kautta

 • Tuotteiden saatavuus- ja toimivuustietojen selvittäminen


Odotamme sinulta

 • Rohkeaa ja toimeentarttuvaa työotetta

 • Paineensietokykyä ja kykyä toimia hektisessä toimintaympäristössä

 • Hyviä it-taitoja

 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

 • Tiimipelaajan taitoja


Tarjoamme sinulle

 • Hyvän perehdytyksen

 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä

 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Tehtävässä aloitus olisi marraskuun alussa. Viimeinen hakupäivä on 31.10.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.