(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija NF Fleet Oy:lle Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Etsimme asiakkaallemme leasing-autopalveluiden pariin asiakaspalvelijaa, palvelemaan yrityksen yksityisasiakkaita puhelimitse ja sähköpostilla. Tehtävässä pääset kerryttämään arvokasta kokemusta asiakaspalvelun, verkkokaupan toiminnan ja sopimusten laatimisen parista. Jos olet iloisella asiakaspalveluasenteella varustettu ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen henkilö, lue lisää alta ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiakaspalvelijaa Vantaan Koivuhakaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä NF Fleet Oy.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat asiakkaiden kyselyihin vastaaminen, tarjousten tekeminen ja sopimusten laatiminen sekä tarvittavien muutosten tekeminen. Kyselyt koskevat pääasiassa auton hankintaa tai mahdollisia muutoksia nykyisiin sopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakaskyselyihin vastaaminen
* Tarjouslaskenta
* Sopimusten laatiminen
* Sopimusmuutosten tekeminen


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden jälkeen, tilanteen mukaan. Työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 8-16, mutta tilanteen mukaan voidaan sopia liukuvasta työajasta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on iloinen asiakaspalveluasenne sekä reipas ja omatoiminen ote työntekoon. Arvostamme lisäksi kaupallista, työtehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja vahva halu luoda erinomainen asiakaskokemus asiakkaillesi. Osaat kartoittaa asiakkaan tarpeet ja sen perusteella tarjoamaan tarjoamaan oikeaa ratkaisua. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Iloinen ja ratkaisukeskeinen asiakaspalveluasenne
* Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
* Myyntihenkisyyttä
* Kaupallinen koulutustausta


Eduksi katsomme kokemuksen tai harrastuneisuuden autoalaa kohtaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


* Aloitus: 1.1.2020
* Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikko
* Kesto: 30.6.2020, jatko mahdollinen
* Paikka: Ohtolankatu 4, Vantaa
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
NF Fleet on Nordea Rahoituksen ja ALD Automotiven osakkuusyhtiö ja liikkumispalveluiden asiantuntijayritys. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja yhteenlaskettu autokantamme näissä maissa on 20.000 ajoneuvoa. Teemme tiivistä yhteistyötä omistajayhtiöidemme kanssa säilyttäen toimintamme omaleimaisuuden. Yhtiömme arvot - yhteishenki, vastuullisuus, sitoutuminen ja jatkuva kehitys - näkyvät arjessamme ja kaikessa tekemisessämme, ja haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaan liikkumispalvelukokemuksen ketterästi ja joustavasti.