(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija NF Fleet Oy:lle Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Etsimme asiakkaallemme leasing-autopalveluiden pariin asiakaspalvelijaa, palvelemaan yrityksen yksityisasiakkaita puhelimitse ja sähköpostilla. Tehtävässä pääset kerryttämään arvokasta kokemusta asiakaspalvelun ja sopimusten laatimisen parista. Jos olet iloisella asiakaspalveluasenteella varustettu ratkaisukeskeinen henkilö, lue lisää alta ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiakaspalvelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä NF Fleet Oy.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat asiakkaiden kyselyihin vastaaminen ja sopimusten laatiminen ja tarvittavien muutosten tekeminen. Kyselyt koskevat pääasiassa auton hankintaa tai mahdollisia muutoksia nykyisiin sopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakaskyselyihin vastaaminen
* Sopimusten laatiminen
* Sopimusmuutosten tekeminen


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkoon kesän määräaikaisuuden jälkeen, tilanteen mukaan. Työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 8-16, mutta tilanteen mukaan voidaan sopia liukuvasta työajasta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on iloinen asiakaspalveluasenne, ja reipas ja omatoiminen ote työntekoon. Arvostamme lisäksi kaupallista, soveltuvaa koulutustaustaa, sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja into luoda hyvä asiakaskokemus alusta loppuun. Selvität sinnikkäästi ja kärsivällisesti asiakkaan ongelmia. Lisäksi tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Iloinen ja ratkaisukeskeinen asiakaspalveluasenne
* Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
* Kaupallinen koulutustausta


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 3.6.

Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikko

Kesto: 30.9.2019, jatko mahdollinen

Paikka: Ohtolankatu 4, Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää.
MUUTA TIETOA
NF Fleet on Nordea Rahoituksen ja ALD Automotiven osakkuusyhtiö ja liikkumispalveluiden asiantuntijayritys. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja yhteenlaskettu autokantamme näissä maissa on 20.000 ajoneuvoa. Teemme tiivistä yhteistyötä omistajayhtiöidemme kanssa säilyttäen toimintamme omaleimaisuuden. Yhtiömme arvot - yhteishenki, vastuullisuus, sitoutuminen ja jatkuva kehitys - näkyvät arjessamme ja kaikessa tekemisessämme, ja haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaan liikkumispalvelukokemuksen ketterästi ja joustavasti.