Asiakaspalvelija / Myyntiassistentti Essentralle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2021

Essentra Components on osa maailmanlaajuista Essentra Plc konsernia. Kansainvälinen verkostomme ulottuu 33 maahan sekä käsittää 42 tuotantolaitosta ja 64 myyntikonttoria. Olemme kansainvälinen muovituotevalmistaja. Meillä on laaja valikoima tuotteita pintojen suojaamiseen, kiinnittämiseen, peittämiseen ja viimeistelyyn.  Palvelemme laaja-alaisesti teollisuuden eri osa alueita kuten esimerkiksi elektroniikan laitevalmistajia. Suomessa olemme olleet vuodesta 1998. Liikevaihto Suomessa 2021 4.4 miljoonaa €.


Toimintamme kasvaessa etsimme Essentra Componentsille Helsingin Salmisaareen Asiakaspalvelijaa / Myyntiassistenttia!

Tehtävässä toimit pääasiassa asiakaspalvelutyössä sekä myynnin tukitehtävissä. Hoidat työssäsi tilausten käsittelyä, tiedon syöttämistä järjestelmään ja tilaustoimitusten seuraamista. Lisäksi hoidat muutaman venäläisen asiakkaan tilauksia ja näiden lähetysten koordinointia. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Tarkemmat työtehtävät määräytyvät henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Tärkeintä on, että haluat kasvaa ja kehittyä omassa työssäsi.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti vastuullista, positiivista, oma-aloitteista, tarkkaa ja energistä pieneen yritykseen sopivaa tiimipelaajaa. Sinulla on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mielellään myynnillisten toimistotehtävien parista. Sinulla on sujuva suomen sekä englannin kielen taito, ruotsin tai venäjän kieli katsotaan eduksi. Hyvät kommunikaatiotaidot sekä hyvät IT-taidot yleisimpien tietokoneohjelmistojen osalta ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kansainvälisesti toimivassa yrityksessä pienessä ja viihtyisässä työyhteisössä. Laajan työterveyshuollon sekä Smartum Liikunta & Kulttuuri setelit. Työpaikka sijaitsee Helsingin Salmisaaressa ja meillä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Hae paikkaa Eezyn järjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.01.2022 mennessä. Jätäthän hakemukseen myös CV:si, palkkatoiveesi ja suosittelijasi yhteystiedot. Rekrytointia hoitaa Eezy Henkilöstöpalvelut ja valittu henkilö työllistyy suoraan vakituiseen työsuhteeseen Essentra Componentsin palvelukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR-konsultti Olli Nyman 040 307 5109/ olli.nyman@eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot