(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija myynnin jälkeiseen asiakaspalveluun
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020
Haluatko kehittyä asiakaspalvelijana tietopalveluiden parissa? Asiakkaamme RPT Docu etsii joukkoonsa asiakaspalvelijaa heidän myynninjälkeiseen asiakaspalvelun tiimiinsä. Tarjoamme sinulle valmiin asiakasportfolion hoidettavaksesi ja mukavat, liukuvat työajat. Työ alkaa elokuussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis koet olevasi etsimämme huippu asiakaspalvelija, lue lisää alta ja laita meille hakemuksesi ja motivaatiokirjeesi jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet vastamaan myynnin jälkeisestä asiakaspalvelusta yhdessä tiimisi kanssa. Asiakkaillasi on käytössä tietopalvelu ja tulet vastaamaan siihen liittyviin käytännön kysymyksiin tai mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyviin yhteydenottoihin. Saat hoidettavaksesi oman asiakasportfolion, eli yhteydenotot suuntaasi tulevat vain näiltä asiakkailta. Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkistä, tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta.

Tarjoamme


* Rennon ja ammattimaisen työyhteisön
* Mahdollisuuden rekrytoitua suoraan RPT Doculle
* Liukuvat työajat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin vastaaminen joko puhelimitse tai sähköpostilla
* Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakassuhteen ylläpito
* Dokumentointi ja CRM-järjestelmän päivittäminen asiakastietojen osalta
* Asiakaskoulutukset tietopalvelun käyttöönottoon
* Asiakkaan tarpeiden proaktiivinen kartoitus ja liidien ohjaaminen mynnille
* Sisäinen yhteydenpito muiden osastojen ja ruotsin toimiston kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä


Eduksi katsomme koulutuksen kaupalliselta alalta ja ruotsin kielen taidon.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Rohkea
* Tarkka ja huolellinen
* Kärsivällinen ja sinnikäs


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa 2020
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RPT Docu Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
RPT Docu on yritys, joka toimii rakennusalan ja teollisuuden tietopalvelu ja kustannustoiminnan alalla. Puolueeton yritys rakentaa tietopalveluita, joiden avulla urakoitsija ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Heidän toimintansa perusta on jatkuva yhteydenpito yritysten, kuntien, valtion ja rakennuttajaorganisaatioihin.