(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija / Myyjä, Nordic Gourmet Oy - tapahtumat Suomi, NoHo Partners Oyj, Kesä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Kesätöihin festareille?

Etsimme energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä food truckkeihimme, Pop-UP -ruuanmyyntipisteillemme ja VIP -cateringiin kesän festivaaleille ja suuriin yleisötapahtumiin ympäri Suomea.

Työssäsi olet osa tehokasta, dynaamista ja nuorekasta tiimiämme. Työ on pääasiassa asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Nopeatempoisessa työssä hyvän tiimin merkitys on suuri, ja tarjoammekin monipuolisen työympäristön osaavien alan ammattilaisten joukossa hyvällä meiningillä. Haemme aktiivista ja joustavaa tekijää, jolle asiakaspalvelu on tärkeää.

Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvita, sillä koulutamme kaikki valitut henkilöt tehtäviin. Meille tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi ja valmis oppimaan uutta. Nordic Gourmet Oy majoittaa työntekijänsä tapahtuma-aikoina.

Nordic Gourmet Oy on Suomen suurimpiin kuuluva tapahtumien ja festivaalien ruokapalvelujen tarjoaja. Meillä on kokemusta niin suurten kuin pienten tapahtumien ruokapalveluiden toteuttamisesta jo 15 vuoden ajalta.

Nordic Gourmet Oy on osa NoHo Partners Oyj:tä ja työntekijämme saavatkin mahtavat henkilökuntaedut NoHo Partnersin kahviloihin, ruoka- ja juomaravintoloihin ja lisäksi yhteistyökumppanien tarjoamat edut. (Katso kaikki ravintolat www.noho.fi)

Lisätietoa Nordic Gourmet Oystä: www.nordicgourmet.fi

Katso viime kesän festariruokatunnelmat sivuiltamme.

Laitathan hakemuksen ja CV:n 10.3.2019 mennessä otsikolla “Rekry 2019” osoitteeseen rekry@nordicgourmet.fi.

Lisätietoja:

Joonas Inha

joonas@nordicgourmet.fi / 040 821 4156

miri@nordicgourmet.fi / 050 573 2831

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.