(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija mobiililaitemyymälään - Tampere
Mobylife Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Me Mobylifellä haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja pätevää huoltopalvelua mobiililaitteille. Asiakaskuntaamme ovat yksityiset kuluttajat, yritykset, jälleenmyyjät, maahantuojat, operaattorit, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet, joille tarjoamme parasta mahdollista palvelua. Päämääränämme on antaa liiketoiminnallenne lisäarvoa tarjoamalla käyttöönne osaavan henkilöstön, kilpailukykyiset hinnat ja nopean logistiikan.

Etsimme asiakasyrityksellemme Mobylife Oy:lle myynnillistä asiakaspalvelijaa Koskikeskuksen ja Hämeenkadun liikkeisiin. Mobylife myymälät huoltavat valtuutetusti jopa 14 eri valmistajan laitteet. 
Tehtävä on kokoaikainen kesätyö ajanjaksolla 1.5.-31.8.2019. Työaika sijoittuu arkisin klo 10-20 välille, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18 välille. Tehtävässä ja palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Peruspalkan lisäksi saat kuukausittaiset bonukset riippuen omasta työpanoksestasi.

Tehtävässä vastaat myymälän asiakaspalvelusta, puhelimien ja tablettien myynnistä, niiden käyttöönotoista ja laitteiden huoltoonkirjaamisesta ja luovutuksista. Haemme tehtävään hyvällä asenteella ja myyntitaidoilla varustettua henkilöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kommunikaatiotaitoja ja erityisesti kiinnostusta myyntiä, tietotekniikkaa ja mobiililaitteita kohtaan. 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mobiililaitealan johtavien brändien parissa jatkuvasti kehittyvällä alalla!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 23.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä