(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - Mikkeli
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020
Kun haluat kulkea kohti energian omavaraisuutta ja saada kiinteistösi tuottamaan energiaa, Lumme Energia Oy on oikea kumppani. Lumme Energia on uuden ajan suomalainen energiayhtiö, jonka juuret ovat Saimaalla. Heidän tehtävänä on tuoda energia-alan tulevaisuus luontevaksi osaksi asiakkaiden arkea ja omalla esimerkillään kannustaa ihmisiä ympäristötalkoisiin maapallomme ja neljän vuodenajan puolesta. Tätä matkaa kuljetaan yhteistyössä heidän tytäryhtiön Solarigo Systems Oy:n kanssa.
Asiakasyrityksemme Lumme Energia Oy:n toiminnan kasvaessa etsimme Asiakaspalvelijaa vahvistamaan heidän palvelutiimiään. Päivittäistä työtäsi teet Lumme Energian toimitiloissa ja toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen teet Eilakaislan kanssa. Työ on kokoaikainen ja aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi sijoitut asiakasyrityksemme palvelutiimiin, jossa hoidetaan yrityksen myyntiin ja asiakaspalveluun liittyviä työtehtäviä. Asiakkaita palvelet niin puhelimessa, sähköisesti kuin kasvokkainkin. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja palveluaika klo 8-18.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, kun olet asiakaslähtöinen, työhön tarttuva ja nopeasti oppiva tyyppi, jolle MS Office-paketin ohjelmat ovat tuttuja. Ymmärrät asiakkaan ja asiakaskokemuksen merkityksen työssäsi ja pystyt toimimaan luontevasti puhelimessa, sähköisissä kanavissa sekä face-to-face tilanteissakin. Työtilanteet vaihtelevat päivien ja viikkojen välillä jonkin verran, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiiretilanteissa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kuukausipalkkaisen kokopäivätyön Mikkelissä, kattavan perehdytyksen sekä energisen tiimin tuen työllesi. Työtäsi pääset tekemään yrityksen uusituissa toimitiloissa, jossa on panostettu työntekijöiden hyvinvointiin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan konsultti Nea Pynnönen, puh. 050 323 7704 / nea.pynnonen@eilakaisla.fi. Mikäli kysyttävää heräsi, voit soittaa 3.8-5.8 klo 10.00-14.00 välisenä aikana.  
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 10.08.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi