(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - Mikkeli
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Kun haluat kulkea kohti energian omavaraisuutta ja saada kiinteistösi tuottamaan energiaa, Lumme Energia Oy on oikea kumppani. Lumme Energia on uuden ajan suomalainen energiayhtiö, jonka juuret ovat Saimaalla. Heidän tehtävänä on tuoda energia-alan tulevaisuus luontevaksi osaksi asiakkaiden arkea ja omalla esimerkillään kannustaa ihmisiä ympäristötalkoisiin maapallomme ja neljän vuodenajan puolesta. Tätä matkaa kuljetaan yhteistyössä heidän tytäryhtiön Solarigo Oy:n kanssa, joka on Suomen suurin uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava aurinkosähkötoimija. Yhdessä he ovat uusiutuvien energiapalveluiden edelläkävijä ja työllistävät noin 50 henkilöä. Lisätietoja www.lumme-energia.fi
Etsimme asiakasyrityksellemme Lumme Energia Oy:lle Mikkeliin asiakaspalveluhenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen teet Eilakaislan kanssa ja päivittäistä työtä teet Lumme Energian toimitiloissa. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi sijoitut asiakasyrityksemme palvelutiimiin, jossa hoidetaan yrityksen myyntiin ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Asiakkaita palvelet niin puhelimessa, sähköisesti kuin kasvokkainkin. Työaika on 38 tuntia viikossa ja palveluaika klo 8-18.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, kun olet asiakaslähtöinen, työhön tarttuva ja nopeasti oppiva tyyppi, jolle MS Office-paketin ohjelmat ovat tuttuja. Erityisesti Excel-ohjelmiston osaamisen katsomme eduksesi. Ymmärrät asiakkaan ja asiakaskokemuksen merkityksen työssäsi ja pystyt toimimaan luontevasti puhelimessa, sähköisissä kanavissa sekä face-to-face tilanteissakin. Työtilanteet vaihtelevat päivien ja viikkojen välillä jonkin verran, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiiretilanteissa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kuukausipalkkaisen kokopäivätyön Mikkelissä, kattavan perehdytyksen sekä energisen tiimin tuen työllesi. Työtäsi pääset tekemään yrityksen uusituissa toimitiloissa, jossa on panostettu työntekijöiden hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 19.01.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi