(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - Mikkeli ja Mäntyharju - Mikkeli, Mäntyharju
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
  Haemme asiakasyrityksellemme kahta Asiakaspalvelijaa Mikkeliin ja Mäntyharjulle määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti ja kestävät kesän 2018 yli. Työajat sijoittuvat asiakasyrityksen aukioloaikoihin, joten kyseessä on päivätyö. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti työskentely palvelupisteessä, myyntihenkinen asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä yleiset tukitoiminnot.

Odotamme sinulta

Olet hakemamme työyhteisön jäsen, mikäli olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen, huolellinen, tiimityötaitoinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä ja liiketalouden koulutus katsotaan eduksesi. Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä valmiutta liikkua yrityksen eri toimipisteiden välillä (mm. Mikkeli ja Mäntyharju), sekä toivomme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiakaspalvelutehtävän, laadukkaat ja modernit työolosuhteet ja -välineet, sosiaalisen ja mukavan työyhteisön sekä kattavan perehdytyksen työllesi.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti puh. 040 7143 492. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 18.2.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.